sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tunne Innostumo!

Tiedättekö mitä on tapahtunut, kun kovan luokan innostuja on aivan pähkinöinä? No, jotain todella mahtavaa! Oma "sielun tuote", Innostumo, on nimittäin saanut kasvot! Ja vaikka suomalaiseen tapaan tämä ei kuulukaan, aion tehdä poikkeuksen ja sanoa asian ääneen: olen todella onnellinen ja erityisen ylpeä ulkoasusta ja näistä sivuista sekä tietenkin Innostumosta ja tästä kaikesta <3


Käy kurkkaamassa
(mutta palaathan lukemaan tarinan loppuun)

www.innostumo.fi




Seuraavaksi haluan esitellä kasvot näiden Innostumon kasvojen takana: Studio Mansikkamäen sielun, Mari Mansikkamäen. Käsittämättömän lahjakas, asiakkaistaan aidosti välittävä ammattilainen, En edelleenkään pysty käsittämään, miten joku pystyy konkretisoimaan tunteen minun sisältäni, Innostumosta, ulkoasuksi ja nettisivuiksi. Siis miten ihmeessä se tehdään? No, ehkä kaikkea ei aina tarvitsekaan ymmärtää, voi vain olla onnellinen toisen osaamisesta ja lopputuloksesta :) Kiitos, Mari!


Kiitosten jälkeen alkaa virallisesti Innostumon matka. Toivottavasti sellainen huikea matka, minkä lopputuloksena moni oppii tuntemaan Innostumon. Ei siis pelkästään Innostumo yritystä, vaan sen tunteen, minkä parhaimmillaan voi kokea yhdessä tekemisen, onnistumisten, oivallusten ja hyvinvoinnin äärellä. Se tunne on nimittäin tavoittelemisen arvoista, lupaan sen!

Innostuja Onnistuu -blogi siirtyy nyt Innostumon kotiin. Jatketaan yhteistä matkaa siellä! Ootte <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti