sunnuntai 7. syyskuuta 2014

ExtremeRun - been there done that

Nyt on ihka ensimmäinen Peurungan ExtremeRun nähty ja koettu. Aivan huikea tapahtuma, suosittelen kaikille! Takuuvarma iloinen mieli ja väsynyt kroppa.

Tervetuloa kurkkaamaan, miltä meidän eilinen päivä näytti :)

Aina yhtä hauskaa puuhaa nämä selfien kuvaamiset.

Tähän tapahtumaan osallistui kyllä suhteellisen sekalainen sakki. Oli turtleseja, röllejä, prinsessoja, kissoja, vankeja, poliiseja, ihan vaikka mitä. Tais joku juosta häämekollakin. Tässä suhteessa meillä on paljon parantamisen varaa. Ensi vuonna täytyy ehdottomasti panostaa näihin asuihin, nyt tuli selkeä riman alitus. Eiks se mee niin, et jos joutuu selittää omaa asua, niin se ei oikein ole onnistunut?


Blogiteemaa...

...ja illan pääesiintyjän, Elastisen, tekstiä selässä.

Kymmenen, yhdeksän, kahdeksan, seitsemän, kuusi, viisi, neljä, kolme, kaksi, yksi, GOOOOOOOO!!!!!!

Reitti oli 5,5 km ja se kierrettiin kahdesti. Esteitä reitin varrella oli kymmenkunta. Oli sorakuoppaa, kahlaamista, kivikasaa, renkaita, ryömimistä, verkkoestettä, sähkölankaa ja romuautoa. Näistä luetelluista ei valitettavasti ole kuvia, mutta tässä muutama este lisää...




Tämä teline oli itselle ehkä pahin este. Syystä, että siinä noustiin hemmetin korkealle. Ei kiva paikka korkeakammoiselle. Siitäkin selvisin, vaikka en kyllä muista milloin olisi jostain noin kovaa käsillä puristanut :)

Tämä este puolestaan oli ehdoton suosikkini!!! Vaahtoooo....




Onneksi vaahtokylvyn jälkeen pääsi uimaan. Ja kyllä, vesi oli kylmää ja kengät painaa yllättävän paljon uidessa. Yllättävää kuitenkin oli, miten nopeasti unohti märät vaatteet. Sitä vain painoi eteenpäin esteeltä toiselle.


 





















Eka kierros meni kuin siivillä, kun aina uteliaana odotti seuraavaa estettä. Muutamalla rastilla joutui ensimmäisellä kierroksella odottelemaan, mutta ei se mitään haitannut. Toisella kiekalla oli jo hiljaisempaa ja päätettiin lisätä vähän vauhtiakin. Sieltä se hupisarjalaisenkin kilpailuhenkisyys lopulta kaivautui esiin.





Maaliin tultiin ajassa 1.47. Huomatkaa maalisuoran tuuletus :)

























Reitti oli loistava, esteet tarpeeksi haastavia ja hauskoja sekä seura mitä mahtavin. Lisäksi tapahtuman iloisuus ja aito kaverin kannustaminen teki minuun suuren vaikutuksen. Tapahtuman kruunasi tietenkin yhteiskuva ExtremeRun:n pääjehun, Jaajon, kanssa. Jaajolle (ja muille järjestäjille) kiitokset mahtavasta tapahtumasta, täällä ainakin on erittäin tyytyväinen osallistuja <3




Olipahan sen verran hauska tapahtuma, että ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!!! Kaivoin juuri kalenterin esiin ja nyt on uusi merkintä tehty lauantaille 5.9.2015. Lähdetkö messiin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti